Bevásárló Kosár

MOST MINDEN MEGRENDELT GYŰRŰ PÁRHOZ AJÁNDÉK DÍSZDOBOZ JÁR! 🎁💍

Rólunk

A célunk az, hogy megfizethető karikagyűrű alternatívákat tegyünk könnyen elérhetővé mindenki számára

A jegygyűrűbolt.hu születése

Úgy kezdődött, hogy...

Fiatal párként szerettünk volna összeházasodni. 

Mikor szóba jött a karikagyűrű vásárlás, úgy gondoltuk hogy financiálisan megfontoltabb döntés lenne az akár több százezer forintos arany gyűrűk helyett más kedvezőbb árú, de ugyanolyan szép és időtálló alternatívák után kutatni, és az ezzel megspórolt pénzt inkább a jövőnk, s gyermekünk jövője alapozásába fektetni. 

Ekkor szembesültünk a ténnyel, hogy a nemesacél jegygyűrűk óriási népszerűséget szereztek maguknak az utóbbi években, és természetesen végül emellett tettük le a voksunkat mi is. Rájöttünk, hogy rengetegen gondolkoznak hasonlóképp, viszont nehéz minőségi ékszereket találni, ezért megalapítottuk a saját webáruházunkat, a Jegygyűrűbolt.hu-t, ahol csakis olyan saját kezűleg kiválasztott, minőségi nemesacél karikagyűrűket teszünk elérhetővé, melyeket mi is szívesen viselnénk (és viselünk is 🙂)

Martin & Melinda

100% Pénzvisszafizetési garancia

Kínálatunkat olyan ékszerekből állítottuk össze, melyekről tudjuk, hogy nem fognak csalódást okozni számodra - ezért bátran vállalunk 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát minden termékünkre!

100% Mosolygarancia

Nem egészen az a szín amire vágytál, esetleg nem jó a méret? Bátran keress minket, és a terméket azonnal kicseréljük, vagy levásárolhatod annak az árát.

Jegygyűrűbolt.hu © 2022
Minden jog fenntartva!