Bevásárló Kosár

MOST MINDEN MEGRENDELT GYŰRŰ PÁRHOZ AJÁNDÉK DÍSZDOBOZ JÁR! 🎁💍

Leggyakrabban feltett kérdések

Gyakori Kérdések

Szerencsére mindenféle speciális eszköz nélkül, otthon is nagyon egyszerűen meghatározhatjuk a gyűrűméretünket.

Minden gyűrű termékoldalán lejjebb görgetve megtalálod a gyűrűméret meghatározással kapcsolatos segédletünket, melyek használatával nagyon egyszerűen és gyorsan megmérheted a gyűrűméretedet.

Nem kell aggódnod, ha a megrendelt gyűrűk mérete nem lett megfelelő elsőre!

A méretproblémát jelezd felénk a vásárlástól számított 14 napon belül, és a nem megfelelő méretű gyűrűket díjmentesen kicseréljük.

Kínálatunkat olyan ékszerekből állítottuk össze, melyekről tudjuk, hogy nem fognak csalódást okozni számodra – ezért bátran vállalunk 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát minden termékünkre!

A nemesacél ékszereket egy fejlett technológiai eljárás segítségével vékony, valódi arany bevonattal látják el amely nagyjából 1 mikron vastagságú réteget eredményez a bázis anyag felületén.

A bevonat kémiai reakció által képződik, ezért a két anyag szorosan összekötődik és ennek eredményeképpen a bevonat nem fog lepattogni.

A nemesacél karikagyűrűk ára sokkal kedvezőbb mint az aranyé, viszont a legtöbb esetben ugyanolyan szépek mint a drágább jegygyűrűk, valamint a nemesacél sokkal keményebb anyag, ezért jóval ellenállóbb, nem deformálódik el.

A megrendelt ékszereket az MPL Futárszolgálat segítségével jutattjuk el a megrendelőinkhez. A termékeket csak akkor kell kifizetned mikor azok megérkeznek hozzád.

Kérdésed van?

Üzenj nekünk!

100% Pénzvisszafizetési garancia

Kínálatunkat olyan ékszerekből állítottuk össze, melyekről tudjuk, hogy nem fognak csalódást okozni számodra - ezért bátran vállalunk 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát minden termékünkre!

100% Mosolygarancia

Nem egészen az a szín amire vágytál, esetleg nem jó a méret? Bátran keress minket, és a terméket azonnal kicseréljük, vagy levásárolhatod annak az árát.

Jegygyűrűbolt.hu © 2022
Minden jog fenntartva!