Bevásárló Kosár

MOST MINDEN MEGRENDELT GYŰRŰ PÁRHOZ AJÁNDÉK DÍSZDOBOZ JÁR! 🎁💍

Házhozszállítás MPL Futárszolgálattal

mpl futárszolgálat

A csomag kiszállítása a feladást követően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe (többnyire másnapra megérkezik). Minden ékszerünk készletről, saját raktárból kerül feladásra. A 13:30-ig leadott rendeléseket megpróbáljuk még aznap átadni a futárszolgálatnak, de legkésőbb másnap.

A házhozszállítás ára 990 Ft

Utánvétes átvétel esetén az utánvét kezelési díj +250 FtA megrendelt terméket átvételkor kell kifizetni a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.

Bankkártyás megrendeléskor való fizetés esetén nincs egyéb költség, az online felületen végrehajtott gyors és kényelmes fizetés után küldjük a megrendelt termékeket.

Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 150 000 Ft értékig. A küldemények kézbesítését kétszer kíséreljük meg, sikertelen kézbesítés esetén telefonos egyeztetés történik.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Kínálatunkat olyan ékszerekből állítottuk össze, melyekről tudjuk, hogy nem fognak csalódást okozni számodra - ezért bátran vállalunk 14 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát minden termékünkre!

100% Mosolygarancia

Nem egészen az a szín amire vágytál, esetleg nem jó a méret? Bátran keress minket, és a terméket azonnal kicseréljük, vagy levásárolhatod annak az árát.

Jegygyűrűbolt.hu © 2022
Minden jog fenntartva!